Paintball in Arinis – Gura Humorului

paintballPaintball este un joc de echipă. Club sportiv Dakiro, are amenajat un teren special, in Gura Humorului, in complexul de agrement Ariniș,  cu obstacole, ascunzători, dar și un poligon special pentru toate categoriile de jucatori, fie incepători, avansați sau copii.

Când spunem paintball, spunem dinamism, distractie, sport, vopsea, echipa, strategie, comunicare, forta de reactie, actiune, adrenalina. Jocul se desfãsoarã cu arme pe bazã de gaz care pot trage (împusca) capsule cu gelatinã biodegradabilã, vopsea netoxicã. Desi se vorbeste uneori despre paintball ca fiind un joc “de rãzboi”, acesta promoveazã gloria învingãtorului.

Paintball-ul este ideal pentru teambuilding. Adauga realism trainingului organizat de firma ta, pe probleme de consolidare a echipei, prin concursuri de paintball, acest joc fiind recomandat persoanelor care fac parte din echipe noi sau sunt membrii unora existente aflate în schimbare, persoane care doresc sa inteleaga rolurile in echipa. Terenul de paintball este locul in care jucatorii invata cat de important este sa te bazezi pe cel de langa tine, invata ca de unul singur nu reusesti.

Teambuilding-ul face parte dintr-un proces mai amplu de interventie specializata la nivelul individului sau echipelor dintr-o firmă. El poate fi completat cu activități de tir cu arcul, tiroliană, airsoft, drumeții, plimbări cu atv-ul, mountain-bike, sau de ce nu, un foc de tabără și o muzică bună.