Tubing la Gura Humorului

Tubing-ul este una dintre activitatile preferate a celor ce vin la distractie in complexul de agrement Arinis din Gura Humorului, pe timp de iarna. Agrement Kiralida a pus la dispozitia doritorilor o partie de tubing pe timp de iarna, pentru ca distractia sa fie cat mai completa.

Un sport de iarna destul de nou in tara este snow tubing -ul, un fel de sanius in care se folosesc colaci gonflabili de cauciuc, special conceputi pentru acest lucru. Tubing-ul este modul perfect de distractie pe perioada iernii, mai ales pentru tineri, si nu necesita experienta. Tot ce trebuie sa faci este sa te asezi confortabil pe spate in acel colac si sa te avanti pe partie. Pentru a schimba directia, tot ce trebuie sa faci este sa iti folosesti corpul, te apleci spre directia in care vrei sa mergi. Pentru a-ti lua avant la inceput, sau pentru a opri, trebuie doar sa te folosesti de picioare.

 Partia de tubing o gasiti in complexul de agrement Arinis, din Gura Humorului, localizata pe partea stanga a podului suspendat din complex. Partia este in imediata apropiere a punctului de tiroliana, peste apa Moldovei.

Hai la Gura Humorului sa te distrezi in centrul de agrement Kiralida, la tubing!